Mörkerpromenad

Mörkerpromenad

Har du någonsin gått i skogen i mörkret?

Det är en väldigt speciell upplevelse!

På denna promenad går vi en kort runda i skogen i mörkret på en stig där det är uppsatt lyktor som visar vägen. Att gå i skogen i mörkret är en väldigt annorlunda upplevelse mot att gå i dagsljus. Man behöver för det första gå i ett betydligt lugnare tempo då det är svårare att se hur underlaget ser ut. För det andra ser saker i mörkret ut på ett väldigt annorlunda sätt än på dagen. Du behöver känna dej fram mer med fötterna när du går för att hålla balansen.

Guiden sätter upp lyktorna som visar vägen innan så de sitter uppe när ni kommer. Det är inte så långt att gå, utan om du väljer att bara gå hela rundan utan avbrott i dagsljus, så tar den ca 20-30 minuter. När vi går rundan så gör vi stopp vid intressanta saker på vägen, då tar promenaden ca 1½ timme inkl fikapaus.

Pris: vuxen 200 kr, barn gratis i vuxens sällskap.

Den 27 februari ska jag ut på en liten mini ”turné” till Stenungsund. Jag gör mörkerpromenaden ihop med Studieförbundet vuxenskolan, SV, och en privat aktör som bedriver ett naturnära skogsbruk på egen mark där de ordnar lite aktiviteter ibland.
Bor du i närheten så kom dit!
OBS! Anmälan krävs vilket du gör via länken nedan. Evenemanget kan bli inställt vid för få deltagare, därför är det anmälan.

https://www.sv.se/avdelningar/sv-vast/kurser/morkervandring-72931/

Du kan läsa mer om när och var detta sker under evenemang på min Facebooksida.

Om det inte finns något där så skriv till mej där eller i ett mejl till mej om var och när du skulle vilja delta i en Mörker promenad.

Allt deltagande sker på egen risk.