Lugn & Fokus

Friskvårds promenad: Lugn & Fokus


För att se aktuell Corona-info, se på startsidan vad som gäller just för tillfället. https://dalslandsnaturfriskvardsguide.se/

Lär dej stressa av för att må bättre!

Friskvårds promenad med Lugn & Fokus inriktar sej till dej som känner att du kanske är på väg in i väggen. Kanske sover du dåligt eller känner dej ständigt trött och tömd på energi. Men är även för dej som är i början av sin sjukdomsbild, som tex utbrändhet, depression, ångest, och behöver ett enkelt och kravlöst sätt att stressa av och få en massa ny energi.

Promenaderna bygger på en kravlös vandring där inget fokus ligger på själva promenerandet utan på att komma ut och stressa av och finna lugn. Det görs med enkla och stillsamma övningar i mindfulness anda utan prestations krav.

Du bokar själv in dej på de gånger du vill vara med, en gång eller flera.

Vi är ute så kläder efter väder och vind behövs samt vattentäta skor är bra. Vi ställer aldrig in pga väder, utom möjligen snöstorm!

Varje gång är på 2 tim inkl paus med medhavd fika.

Pris 200 kr. 5-20 deltagare.
Vi färre än 5 anmälda kan vandringen ställas in. Nästa Friskvårdspromenad Lugn & Fokus sker i Mellerud på Kroppefjäll i Dals Rostock på torsdagar kl 18:00 den 26 mars, 2 och 16 april.

Ta med fika! Anmälan är obligatorisk senast kl 18:00 kvällen före.
Anmälan är obligatorisk senast kl 18:00 kvällen före. Du anmäler dej genom att mejla till
info@dalslandsnaturfriskvardsguide.se eller sms till 0708-602913 där du anger datum, LUGN samt namn på de du anmäler. Betalning sker enklast via swish till 123 203 99 49 eller kontant på plats.
Har du ePassi och vill anmäla dej så gör du enligt ovan och betalar på plats via ePassi appen i din telefon eller gör en onlinebetalning från din dator och tar med ditt kvitto och legitimation.
Ring guiden Helena på tel:0708-602 913 om du har några övriga frågor.

Samling på parkeringen till Kroppefjälls vandrarhem (den stora gröna byggnaden). Kom i tid! Vi går iväg den utsatta tiden så kom gärna en kvart innan.

Du kan läsa mer om när och var detta sker under evenemang på min Facebooksida.

Om du inte hittar något som passar dej så skriv till mej på Facebook eller i ett mejl till mej till info@dalslandsnaturfriskvardsguide.se om var och när du skulle vilja delta i en Friskvårdspromenad Lugn & Fokus så ser vi om vi kan ordna till det.

Allt deltagande sker på egen risk.