Livinspiration Gaia

Helena Livsinspiration Gaia

Nedan finns en länk till min YouTube kanal.

Här lägger jag in lite filmer med lite olika innehåll när jag är ute i naturen. Jag får ofta olika typer av budskap eller ser metaforer när jag går i naturen. Detta har jag nu börjat dela med mej av på min YouTube kanal. Gå in och kolla och se vad du gillar de olika filmerna. Prenumerera gärna på min kanal så missar du inget.

Jag är nu med och startar upp ett nytt nätverk Livsinspiration för de som känner att livet måste vara något mer än detta ständiga ekorrhjul! Vi är några som jobbar för att dels utvecklas själva dels hjälpa andra att utvecklas till det de i själ och hjärta ÄR!
Vi erbjuder inga quick fix, för det finns inga sådana. Vi vänder oss till de som är beredda att verkligen ta tag i sina liv och skapa det de vill. De som inte längre vill lämna bort sitt liv till andra att skapa, utan vill ta tag i sina egna liv och skapa allt de drömmer om! Det innebär att släppa gamla rädslor som hindrar oss från att stå i vår fulla kraft och skapa det vi önskar.

Det är skrämmande, det är jobbigt, det är lärorikt, det är fantastiskt. Att se genom illusionerna från samhället, att slänga av sej gamla föreställningar och rädslor, som ofta visar sej inte ens vara våra egna, är en fantastisk känsla!

Låter detta intressant för dej? Vi är många som är små egna företagare och som här får en gemenskap och mycket hjälp och stöd för och från varandra.

Klicka här för att komma till vår hemsida!