Måndans

Måndans

Hjärtligt välkomna på måndans här hemma hos mej i Årbol 9, Dalskog.

Både nya och gamla måndansare hälsas hjärtligt välkomna.

Vet du inte vad måndans är?
Ingen fara.
Kom ändå!

Här dansas det måndans de flesta fullmånar någon av dagarna runt fullmånen. Det är ju inte alltid som fullmånen infaller på en dag som man är ledig på.
Vi dansar till musik ute runt elden tillsammans, men alla dansar sin egen måndans!
Det finns inga rätt och fel!
Eftersom vi är mest utomhus så klä dej efter vädret! Och klä dej varmt!

Varför ska man dansa måndans?
Månen är kvinnosymbolen nr 1 i de flesta kulturer världen över. Det är väl inte så konstigt med tanke på att vår menscykel följer månen.
Känner du dej trött och hängig ibland? Vill du ha en energiboost? Det får du av måndansen.
Det är ett bra sätt att rensa ur dåliga energier ur kroppen, energier som inte är bra för oss, energier som dränerar oss på kraft och energi. Istället dansar vi in nya friska energier och du blir märkbart piggare (och trevligare enligt en van måndansares sambo).

Efteråt går vi in i värmen och äter en lättare fika och pratar om det vi upplevt eller något annat man vill dela med sej av.

Kanske åker en tarot eller orakel leken fram med om någon så önskar

Anmälan sker genom att swisha 200 kr till 123 203 99 49 och skriv ditt namn och måndans som meddelande. Anmälan är obligatorisk och måste göras senast kl 18:00 kvällen före. Om du inte har Swish ring då Helena på tel:0708-602 913 så bestämmer vi hur du ska betala.

Det finns endast 6 platser varje måndans. Platserna bokas i turordning, blir det fullt kan deltagare som önskar vara med sättas på väntelista som jag i så fall kontaktar om återbud sker.

Nästa måndans den 8 april 2020 kl 19:00-21:00

Fullmåne över Östersjön från Ellenö badplats, Färgelanda kommun